Ebben a kategóriában vagy: Tesztek | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: Ezzel a modullal tesztelheted a felhasználókat a honlapodon.


Válasz: Igen. Aktiváld a modult, aztán menj a Vezérlőpult -> Anyagok szerkesztésére, majd kattints a „Bejegyzés hozzáadásásra”.


Válasz: Olyan oldalakról, amelyeken nyilvánosan felhasználható tesztek találhatók.


Válasz: Igen, úgy szerkeszted őket, ahogy tetszik.


Válasz: Igen. Menj a Vezérlőpult -> Tesztek -> Anyagok szerkesztésébe, keresd meg a kiválasztott tesztet, és szerkesztheted.


Válasz: Ha az „Egy válasz kiválasztását” választod, azt jelenti, hogy a felhasználó csak egy válaszlehetőség közül választhat. A „Több válaszlehetőség” esetén a felhasználó azok közül a válaszlehetőségek közül választhat, amelyeket megadtál neki.


Válasz: Egy tesztben maximum 1000 kérdést tehetsz fel.


Válasz: Egy kérdésre maximum 100 válaszvariációt adhatsz meg.


Válasz: Igen, de csak a „Short description” (rövid leírás) és a „Question text” (kérdés szövege) mezőkben


Válasz: Nem. Ha egy felhasználó hírneve magasabb, mint az, ami a teszt eredményétől függ, az aktuális hírnév nem fog változni.


Válasz: Az összes regisztrált felhasználó eredményét. Ha Vendégeknek engedélyezed a tesz kitöltését, az ő eredményeik nem kerülnek rögzítésre.


Válasz: Minden a teszttel kapcsolatos adat el fog tűnni – beleértve a kérdéseket, a válaszokat és az eredmények naplófájljait is.


Válasz: Nem. Ha azt szeretnéd, hogy a felhasználó hozzáférhessen a saját eredményeihez, engedélyezned kell az eredmény küldése e-mail-ben funkciót.