Ebben a kategóriában vagy: További funkciók | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: Először csatold a saját személyes domainedet, pl. „sajatoldal.hu” a „Domain áthelyezése” részben a Vezérlőpulton (2. sz. lehetőség: meglévő domannév áthozatala a uCoz DNS-szervereire). Ezek után be tudod állítani az MX rekordokat és különböző e-mail fiókokat létrehozni a domaineden számos e-mail szolgáltatóval, pl. Gmail.com (Google Mail).

A további útmutatásokat, hogyan hozz létre postafiókokat a domaineden a Gmail.com segítségével, a Vezérlőpulton a „Domain áthelyezése” alatt találsz.


Válasz: Létrehozhatod a saját szmájli készletedet a „Hangulatjelek szerkesztése” részben (a link a Vezérlőpult főoldalán található). Miután létrehoztál egy szmájli készletet, a modulbeállításokban be kell állítanod, hogy ezeket szeretnéd használni (csak nézd át a modul beállításait).
Szmájlikat egyébként bármelyik létező készlethez is hozzáadhatsz. Ebben az esetben létre kell hoznod egy mappát „sml” névvel a „Fájlkezelő”-ben, és feltölteni oda a szmájlikat. A szmájlik száma nem haladhatja meg a 200 darabot, valamennyi szmájli.GIF kiterjesztésű kell legyen, és az ilyen szmájlik csak az engedélyezett BB kódokkal fognak működni.


Válasz: A BB kódrendszer egy informális szövegformázási eljárás, ami nem használ HTML tag-eket. Biztonsági megfontolásokból sok helyen a HTML tag-eket BB kódokra cseréltük, mivel HTML használatával visszaélő felhasználó teljesen le tudja rombolni az oldal megjelenését, a tárolt cookie fájlokból a látogatóid fontos információit megszerezheti, és még egyéb kellemetlenségeket is okozhat.


Válasz: Vezérlőpult -> Honlap stílus -> Menü szerkesztő. Bármit, ami csak kell, személyre szabhatsz az oldaladon a Vezérlőpultban.