Ebben a kategóriában vagy: Domain regisztráció (uCoz Domain) | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: Bármelyiket! A domain helyes csatolásához követned kell a Vezérlőpultban olvasható utasításokat. Így az oldalad elérhető lesz mind a saját domaineden, mind a uCoz domainjén.


Válasz: Először csatold a saját személyes domainedet, pl. „sajatoldal.hu” a „Domain áthelyezése” részben a Vezérlőpulton (2. sz. lehetőség: meglévő domannév áthozatala a uCoz DNS-szervereire). Ezek után be tudod állítani az MX rekordokat és különböző e-mail fiókokat létrehozni a domaineden számos e-mail szolgáltatóval, pl. Gmail.com (Google Mail).

A további útmutatásokat, hogyan hozz létre postafiókokat a domaineden a Gmail.com segítségével, a Vezérlőpulton a „Domain áthelyezése” alatt találsz.


Válasz: Igen, használhatod. Bármilyen domaint csatolhatsz a fiókodhoz a Vezérlőpult „Domain áthelyezése” részben. Teljeskörű irányítást kapsz ehhez a domainhez, és létrehozhatsz új aldomaineket, valamint ilyen e-mai címeket: mail@sajatoldal.hu.

Ilyen módon korlátlan számú honlapot hozhatsz létre a domaineden.


Válasz: Miután előfizettél bármilyen szolgáltatási csomagra egy év, vagy hosszabb időtartamra.

Regisztrálhatsz egy másodszintű domain nevet a domain.ucoz.com címen.

Az „Ajándék domain” űrlap hibásan jelenhet meg Internet Explorerben, ezért inkább a Mozilla Firefoxot javasoljuk.
Miután kitöltötted az űrlapot, kapni fogsz egy tanúsítványt a domain regisztrációról. A tanúsítvány nem használható egy domain név meghosszabbítására.

Egy választ fogsz látni a tanúsítvány számával és kóddal a Vezérlőpult-> Segítség-> Ügyfélszolgálat alatt.

A számot és a kódot szóközök nélkül kell kimásolnod.

Ezután menj a http://domain.ucoz.com címen lévő fiókodba (ha még nincs fiókod, regisztrálnod kell egyet) és kezdd meg a szükséges domain regisztrációs procedúráját a tanúsítvány használatával.

Ha valamilyen okból nem kaptad volna meg az ajándék domaint, vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal:

Vezérlőpult-> Segítség-> Ügyfélszolgálat


Válasz: Jelenleg a következő domainvégződések regisztrálhatók a domains.ucoz.com-on:
com, net, org, info, biz, us, eu, co.uk, in, mobi, asia, name, tel, tv, me, ws, bz, cc, org.uk, me.uk, mn, us.com, eu.com, uk.com, uk.net, gb.com, gb.net, de.com, cn.com, qc.com, kr.com, ae.org, br.com, hu.com, jpn.com, no.com, ru.com, sa.com, se.com, se.net, uy.com, za.com, org.nz, net.nz, co.nz, gr.com


Válasz: Válasz: 1. Amikor vásárolsz egy domaint a domains.ucoz.com-on vagy bármelyik másik domanin regisztrálón, a uCoz DNS szervereit meg kell határozni a domain beállításokban. Ezek az: ns1.ucoz.net és ns2.ucoz.net címek. A domaint a 2. sz. lehetőség szerint csatolhatod, miután kifizetted.

2. Menj a honlapon a Vezérlőpult -> Domain áthelyezés menübe. Válaszd a 2. sz. lehetőséget.

3. Gépeld be a domain nevét, majd kattints a „Domain parkoltatásá”-ra.

4. Ne zárd be az oldalt, és várj 5 percet. A különleges beállítások a uCoz szerverein létrejönnek.

5. Frissítsd az oldalt. Ha mindent helyesen csináltál, a következő üzenetet fogod látni:

6. Ezek után a következő üzenetet láthatod:

7. Kattints a „Domain csatolásá”-ra. A honlap a csatolt domainen 15 percen belül elérhető lesz. A uCoz honlap neve szintén elérhető lesz. A honlap 15 percen belül az újonan csatolt domain néven azok számára is elérhetővé válik, akik még soha nem nyitották meg a honlapot ezen a uCoz domain néven. Előfordulhat, hogy több mint 48 óráig is eltart, míg a szolgáltató szerverei frissítik a DNS információt. Ha másik számítógépet vagy IP címet használsz, hamarabb megláthatod az újonan csatolt domain néven a honlapodat.

Hasznos link:
uCoz Közösségi Fórum


Válasz: A következő DNS szervereket kell beállítanod: dns1.webdrive.ru és dns2.webdrive.ru. Miután így tettél, a tulajdonságok, amelyek addig elérhetetlenek voltak, engedélyezve lesznek a személyes fiókodban a domains.ucoz.com-on.Ezek átirányítják a beállításokat és a zóna kezelőt.


Válasz: A bérelt időszak leteltével a domain törlésre kerül az adatbázisból, tovább nem működik.