Ebben a kategóriában vagy: PHP és API | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: A PHP egy fizetéses szolgáltatás. A szolgáltatás elérhető vagy egy szolgáltatás csomagban (mondjuk indításként a „Fejlesztői” csomag), vagy mint különálló szolgáltatás (így 1,99 $ havonta).

A következő nyelvi funkciók tiltottak:

  • rendszerhívások (proc_open, proc_terminate, shell_exec, system etc)
  • alacsony szintű funkciókkal ellátott fájlrendszer (dio_fcntl, dio_open, dio_read, dio_seek etc)
  • megosztott memória funkciók
  • MySQL funkciók (mysql_stat, mysql_pconnect)

Itt találsz rá példákat, mit tehetsz meg PHP-val.

A PHP szkriptek felhasználásának leírása.


Válasz: Jelenleg a következő 11 modulban elérhető: blog, board, dir, gb, load, news, photo, publ, stuff, forum, index.


Válasz: A Vezérlőpult -> Beállítások -> Általános beállítások részben; „API alkalmazás engedélyezése” melletti jelölőnégyzet bejelöléséve. Alapértelmezetten ki van kapcsolva.Válasz: Itt elolvashatod a tutorialt.


Válasz: Igen, van. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy csak azok használhatják az API-t, akik ismerik az API kulcsot. Az API mások számára nem fog működni. Ezt a funkciót a Vezérlőpult -> Beállítások -> Általános beállítások alatt engedélyezheted; Az API kulcs alkalmazása. A kulcs automatikusan generált.
Ha meg akarod változtatni a már meglévő kulcsot, tiltsd le ezt a funkciót, majd engedélyezd újra, és mentsd a változásokat.Válasz: A PHP engedélyezéséhez vásárolnod kell „PHP szkriptek használatának lehetőségét”, vagy mint külön szolgáltatást, vagy egy olyan szolgáltatáscsomagot, amely tartalmazza. Amint a PHP szolgáltatás engedélyezett, egy fiók jön létre egy különálló szerveren. Minden PHP szkript által végrehajtott módosítás átkerül erre a szerverre. A fiók hozzáféréséhez, az átkerült adatok módosításához vagy eltávolításához FTP protokollon keresztül felhasználónév és jelszó páros szükséges (ezeket meghatározhatod a PHP aktiválásakor). A Vezérlőpult főoldalán láthatod is ezeket.


Válasz: A korlátozások listája:

  • a lefoglalt lemezterület nagysága 200 Mb
  • a fájlok és könyvtárak maximális mennyisége 10 000
  • a könyvtárakban lévő fájlok maximális száma 500
  • a szkript végrehajtásának maximális időtartama 25 másodperc


Válasz: Az instrukciókért látogass el a PHPEXAMPLE.UCOZ.NET oldalra.