Ebben a kategóriában vagy: Fájlkezelő | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: A maximálisan engedélyezett fájlméret 15 Mb. Ez a méret növekedhet, ha további tárterületet vásárolsz a uCoztól.


Válasz: Igen, tudsz. Keresd meg a Fájlkezelőt a Vezérlőpulton, és kattints rá. Látni fogod szerverre feltöltött összes fájl listáját. Az új fájl feltöltéséhez a számítógépedről kattints a „Tallózás”-ra, keresd meg a szükséges fájlt, jelöld ki, majd kattints a „Megnyitás”-ra.

Majd kattints a „Fájl feltöltése” gombra. A feltöltés megkezdődik, és amint befejeződött, a fájl neve megjelenik a fájllistában.

Ügyelj arra, hogy a feltölthető fájl maximális mérete – 15 Mbyte.

FTP kliensen keresztül is lehetőség van fájlok feltöltésére (például CuteFTP-vel). Az FTP kapcsolat részleteit megtalálod a Vezérlőpult főoldalán, felül az FTP részletek linken.


Válasz: Válasz: Bármilyen fájlt feltölthetsz, aminek a mérete nem haladja meg a 15 Mb-t.


Válasz: Igen, tölthetsz. Az FTP kapcsolat részleteit az „FTP” részben találod a Vezérlőpulton (a Vezérlőpult főoldalán).


Válasz: A uCoz egy olyan rendszer, amelyben dinamikus honlapokat hozunk létre. Ezért nem engedélyezett a .html, .htm és .shtml kiterjesztésű fájlok feltöltése FTP-n keresztül. Ha mégis ilyen fájlokat akarsz feltölteni, akkor a Vezérlőpulton a Fájlkezelővel kell megtenned.

Ha az egész honlapod ilyen fájlokból áll, itt az ideje előbbre lépni a weboldal építésben, pl dinamikus oldalakat létrehozni. Ebben az esetben tanulmányozd át az „Oldalszerkesztő” modult. Ezzel korlátlan számú oldalt hozhatsz létre, és töltheted fel őket információval, ezzel együtt a honlapod dizájnja csupán 1 sablon lesz, amely segítségével gyorsan változtathatod a külalakot. A dinamikus honlap tartalma egy adatbázisban helyezkedik el, így nem korlátoz a tervezésben. Az oldalad tartalmát mind a Vezérlőpultból, mind a honlapról közvetlenül kezelheted.