Ebben a kategóriában vagy: A design személyre szabása | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: Minden design-nal kapcsolatos kérdésedet felteheted a Közösségi Fórumunkban. Majdnem minden kérdésedre választ találsz ebben a fórumban.


Válasz: Vezérlőpult -> Honlapstílus. Kiválasztasz egy stílust, és beleillesztesz bármilyen HTML kódot.


Válasz: Tanultunk a felhasználóktól, akik nem járatosak a HTML-ben. Ezért a honlapodon a szükséges blokkokat egyetlen gomb megnyomásával lecserélheted. Ehhez a Vezérlőpultban a Külalak szerkesztése -> Gyors-csere menüpontot kell keresni.


Válasz:
  • Ha a böngésződ verziója régebbi, mint az Internet Explorer 5.5 vagy Opera 8.0.1 – frissítsd új verzióra.
  • Ha a böngésző verzió rendben van – töröld a böngésző gyorsítótárát. Mellesleg ezt időnként amúgy is ajánlott megtenni, nem csak kimondottan e probléma megoldására (pl. az IE nem tudja a grafikus adatokat helyesen menteni, ha a gyorsítótár tele van). A gyorsítótár törlésére IE alatt nyisd meg a Tulajdonságokat, és nyomd meg a „Fájlok eltávolítása” gombot. Figyelem! – ne tévesszük össze az átmeneti fájlokat a sütikkel (azok teljesen más dolgok.)
  • Ne használj forgalomszabályzó szolgáltatásokat (mint pl. a Traffic Compressor). Ezek a szolgáltatások szerverek tucatjain futnak, és minden más szerver lekérdezés különböző IP címet generál (a legkevésbé terhelt szerver van mindig kiválasztva). Ahogy az IP cím változik, a kötődés védelem életbe lép, és a rendszer kiléptet.
  • Egyéb programzavarok is előfordulhatnak. Például a tűzfal blokkolja a tömeges adatátvitelt (ami lényeges sablonok mentésénél). Meg kell próbálnod felderíteni a problémát lépésről lépésre (az előző pontok kizárásával).


  • Válasz: Nem, ez nem lehetséges.


    Válasz: Ezek a kódok csak sablonokban (stílusokban) működnek. Az értékeik különböző körülményektől függenek, mint a belépett felhasználó neve, vagy bizonyos tulajdonságok beállítása. Ezeket a kódokat nem lehetséges szerkeszteni.