Ebben a kategóriában vagy: Az oldal nem található és egyéb hibák | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: A uCoz rendszerben az inaktív („halott”) honlapokat deaktiváljuk és eltávolítjuk. A honlap halottnak tekintendő, amennyiben nem látogatták 40 napja. Ha HTML fájlt használsz honlapnak, a rendszer nem érzékeli az oldal látogatóit, így ezek az oldalak szintén törlésre kerülnek 40 nap elteltével. Ennek elkerülésére legalább 1 tartalom modult (Blog, A honlap hírei, Katalógus, Fórum, Vendégkönyv stb.) használnod kell. Ha neked egy egyszerű, statikus honlap kell, ami HTML oldalakból építkezik, akkor nem a uCozra van szükséged.

A rendszer nem törli azonnal a honlapokat, előbb megjelöli őket törlésre (innentől kezdve már nem látogathatók), és küld egy üzenetet – benne a helyreállító linkkel – a tulajdonos regisztrált e-mail címére. A következő 15 napban ez a honlap státusa, és ez alatt az időszak alatt új honlap ugyanezen néven történő regisztrálása nem lehetséges. Az oldal visszaállítható, míg törlésre jelölt állapotban van.
Előfordulhat, hogy a visszaállító üzenet a kéretlen levelek mappában landol, vagy törlődik. Ebben az esetben javasoljuk, vedd fel a kapcsolatot az e-mail szolgáltatód ügyfélszolgálatával.


Válasz: A lehetséges problémák:

  • A sütik nincsenek engedélyezve (vagy blokkolva vannak) a böngészőben, vagy a tűzfalon. Állítsd be ezeket a programokat, és újra be tudsz majd lépni.
  • Egy forgalomkorlátozási szolgáltatás (pl. Traffic Compressor) fut. Amikor ezt a szolgáltatást használod, minden információ archiválásra kerül és egy másik szerveren megy keresztül. Ebből fakadóan az IP cím megváltozhat, valahányszor frissíted az oldalt.
  • Telepítettél egy szoftvert, amely dinamikusan cserélgeti a proxy szerverek címét, ezzel elrejti a valódi IP címedet. Fontos, hogy ez a program ki legyen kapcsolva, ha a Vezérlőpultban dolgozol, vagy az oldaladon, ami fix IP-hez kötődik (ez egy alapvető biztonsági eljárás).
  • Valaki más próbál dolgozni a Vezérlőpulton veled párhuzamosan. Mivel egy munkafolyamat IP címhez kötött, lehetetlen egyszerre 2 különböző IP címről dolgozni. Ez a beállítás megváltoztatható a Vezérlőpult panelen (a „Biztonság/Biztonsági paraméterek” részben).


  • Válasz: Lépj be a uCoz rendszerébe a uID adataiddal.

  • Menj erre a címre: uID.me
  • Gépeld be a regisztrációban szereplő e-mail címedet és a jelszavadat (A megerősített e-mail címed van használatban a uID belépési űrlapon.) Ha az e-mail cím még nincs megerősítve, a uID még nem jött létre, így a bejelentkezés nem lehetséges.
  • A honlapod Vezérlőpultjába a http//oldalad/admin url-en is be tudsz lépni.