Ebben a kategóriában vagy: Fizetéses szolgáltatások | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: Ez egy uCoz reklám banner. Szabadon eltávolítható a Vezérlőpultban a „Fizetéses szolgáltatások” tab alatt.


Válasz: Az alapértelmezett szolgáltatáscsomag díjmentes. De ha szeretnéd, előfizethetsz a következő bővített szolgáltatásokért: (például a tárterület méretének növeléséért), vagy további szolgáltatások megrendelése esetén (pl. a PHP használatért; fájlok csatolása e-mail űrlap modulban stb.).


Válasz: Prémium felhasználó, aki előfizetett valamilyen szolgáltatás csomagra, vagy különböző szolgáltatásokra a uCoz rendszerében.


Válasz: Bármely fizetéses szolgáltatást visszavonhatod a Vezérlőpult -> Fizetéses szolgáltatásoknál. A fel nem használt összeg visszakerül a számládra. A kezelési költség is vissza lesz térítve.


Válasz: Válasz: Igen, ez lehetséges. De küldened kell egy kérést az Ügyfélszolgálatnak, a Vezérlőpult -> Segítség -> Ügyfélszolgálat alatt.

Az üzenet a következő legyen:

Üdv!
Kérem, utaljanak át (a pénz mennyisége) a (ide kerüljön annak a honlapnak a linkje, amelyről át akarjuk utalni a pénzt) honlapról a (ide kerüljön annak a honlapnak a linkje, amelyre rá akarjuk utalni a pénzt) honlapra. Mindkét honlap egy Webtopon helyezkedik el. Köszönöm.


Válasz: Igen. Ha a honlap iskolának, felsőoktatási intézménynek vagy egyéb közösségi projektnek készült, küldj egy kérelmet a reklámbanner eltávolításával kapcsolatban a banner@ucoz.net címre.


Válasz: A uCoz webszolgáltatásban a következő fizetési módok vehetők igénybe: bankkártya, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Diner's Club, JCB, Discover, Digital Check, Webmoney, SMS és néhány egyéb.