Ebben a kategóriában vagy: Regisztráció és az első lépések | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: Válasz: Korlátlan tárhelyet adunk ingyen. Regisztráció után azonnal kapsz 400 Mb tárhelyet, de minél tovább maradsz velünk, a tárhely mérete automatikusan egyfolytában növekszik.


Válasz: Válasz: Igen, tudsz. Keresd meg a Fájlkezelőt a Vezérlőpulton, és kattints rá. Látni fogod szerverre feltöltött összes fájl listáját. Az új fájl feltöltéséhez a számítógépedről kattints a „Tallózás”-ra, keresd meg a szükséges fájlt, jelöld ki, majd kattints a „Megnyitás”-ra.

Majd kattints a „Fájl feltöltése” gombra. A feltöltés megkezdődik, és amint befejeződött, a fájl neve megjelenik a fájllistában.

Ügyelj arra, hogy a feltölthető fájl maximális mérete – 15 Mbyte.

FTP kliensen keresztül is lehetőség van fájlok feltöltésére (például CuteFTP-vel). Az FTP kapcsolat részleteit megtalálod a Vezérlőpult főoldalán, felül az FTP részletek linken.


Válasz: Válasz: Az ikoncsere lehetséges. Csak fel kell töltened a saját ikonodat a fiókod gyökérkönyvtárába (magát a mappát nem fogod látni, miután FTP kapcsolattal már benne állsz, és Fájlkezelővel ugyanúgy). Az FTP kapcsolat adatai a Vezérlőpult főoldalán találhatók.


Válasz: Válasz: A kérdésedre a választ itt, a közösségi fórumunkon találod.


Válasz: A harmadszintű domainek (pl. weboldal.ucoz.hu) ingyenesek. Ha a .ucoz. részt el szeretnéd távolítani a weboldalad elérési címéből, egy személyes, másodszintű domaint kell csatolnod a Vezérlőpult -> Domain áthelyezése oldalon.


Válasz: A uCoz szemében a felhasználók játsszák a legfontosabb szerepet. Mindig nyitva állunk a kapcsolattartáshoz és naprakészen tartjuk felhasználóinkat a legújabb frissítésekkel és hírekkel kapcsolatban a hivatalos uCoz közösségi fórumon.

A uCoz újdonságait a közösségi hálózatokon is követheted:
Facebook oldalunk
Twitter profilunk


Válasz: Amennyiben nehézségeid támadnának a rendszer használata közben, mindig felveheted Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a Vezérlőpult -> Segítség -> Ügyfélszolgálat oldalon.

Ugyanakkor kedves felhasználói közösségünk mindig készen áll, hogy megválaszolja kérdéseidet. Megtárgyalhatod a problémákat és megoldásokat találhatsz a fórumunkon.

Közösségi oldalainkon is a legnagyobb örömmel várjuk kérdéseidet: Facebook, Twitter.

...és ne felejtsd el a GYIK oldalunkat sem (igen, az az oldal, amelyen most tartozkódsz), ahol számos kérdésre választ találhatsz.


Válasz: A uCoz rendszert teljesen ingyen felhasználhatod, viszont ebben az esetben egy reklámbanner lesz megjelenítve a weboldaladon - ezt a uCoz korlátlanul kiterjeszhető rendszerének fizetőeszközének is lehet tekinteni. A reklámbanner eltávolításához elég ha megvásárolod bármelyik fizetéses csomagot (kivéve a Minimális csomagot).

Nagy örömmel tekintünk a közösségi és oktatási (pl. egy iskolai intézmény weboldala) projekteket: a tulajdonosaik és adminisztrátoraik felvehetik a uCoz-zal a kapcsolatot a banner@ucoz.net címen a banner ingyenes eltávolításához.

Részletes segédletünkben többet tudhatsz meg a reklámbannerről.