Ebben a kategóriában vagy: Felhasználók | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: A nicknév megváltoztatásához a jelenlegi honlapont menj a Vezérlőpult -> Felhasználók -> Felhasználók-ba. Kattints a „Bejelentkezési (felhasználónév) megváltoztatása” gombra. Gépeld be az új felhasználó nevet. Kattints a „Változtat” gombra, majd a mentésre.


Válasz: Talán szóközt használtál, ami nem engedélyezett. Csak számokat, betűket és kötőjelet használhatsz.


Válasz: Ellenőrizd a felhasználói csoportok engedélyeit, különösen a látogatási időszak IP címhez való kötését: Vezérlőpult -> Felhasználók -> Felhasználói csoportok -> Az összes csoport jogainak beállítása + Egyéb /A látogatási időszak IP címhez való kötése (cookiek csere védelme érdekében). Tiltsd le ezt az opciót.


Válasz: Az adminisztrátornak magának kell a jelszavát megváltoztatnia. Egy másik adminisztrátor fiókjának szerkesztése nem engedélyezett.


Válasz: Minden honlap adminisztrátor létrehozhat ELLENŐRZÖTT felhasználókat saját belátása szerint, és olyan jogokkal ruházhatja fel, amilyennel csak akarja. A csoportok engedélyét úgy állítod be, ahogy óhajtod. Így csoportok (vagy tagok) különböző jogokkal rendelkezhetnek.


Válasz: Csak egyetlen csoport rendelkezik adminisztrátori jogokkal – az Adminisztrátorok csoportja, de csak az eredeti, nem az utólag létrehozott.


Válasz: Igen. A felhasználó profil oldal sablonjának szerkesztésével.


Válasz: A hírnév pontok száma egy személy hírnevétől függ, aki hírnevet vált (max 20).

rep>5000 = 20
rep>2500 = 15
rep>1000 = 10
rep>900 = 9
rep>700 = 8
rep>500 = 7
rep>300 = 6
rep>200 = 5
rep>100 = 4
rep>50 = 3
rep>10 = 2


Hasznos link:
uCoz Közösségi Fórum