Ebben a kategóriában vagy: Videó | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: A Videó modulhoz kapcsolódó fórum témát itt találod: link


Válasz: Kérjük, a megfelelő fórum topicban jelezd, vagy a Kapcsolat menüpontban alul.


Válasz: A standard megjelenítés pillanatnyilag nem elérhető.


Válasz: Lehet, hogy olyan videoszolgáltatót használsz, amely nem szerepel az adatbázisunkban. Saját adatbázisunk van a támogatott szolgáltatókról, amelyeket használhatsz a modulban.
Az is meglehet, hogy egy harmadik féltől származó szkript a honlapodon megakadályozza, hogy a modul helyesen működjön. Próbáld meg az alapértelmezett sablonod helyreállítani.


Válasz: Jelenleg az indexelt oldalkereső ebben a modulban nem elérhető. Helyette használhatod a modul keresőjét. A modul keresőjének megjelenítéséhez használd a következő kódot: $MODULE_SEARCH_FORM$


Válasz: Nem lehetséges, ahogy a többi modul esetében sem.


Válasz: Új értékelés, keresőbarát URL-ek, HTML oldal cím és metaadat leírás, személyre szabható bejegyzés űrlap, fa-szerkezetű kategória felépítés, korlátlan kategória egymásba ágyazása stb.


Válasz: YouTube, Vimeo, Daily, Blip, hulu stb. támogatottak. További információt a felhasznált szolgáltatásokról itt találsz: oEmbed


Válasz: Használhatod a „Fájl feltöltése” fület az űrlapon, a videó saját gépről történő feltöltéséhez. A videó a YouTube-ra fog feltöltődni (a művelet alatt sehová nem irányítunk át, az egész a honlapodon keresztül történik).
A funkció engedélyezhető a Vezérlőpult -> Videó -> Modul beállításaiban:Válasz: Igen, ez a modul teljesen ingyenes.