Ebben a kategóriában vagy: Közösségi eszköztár | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: A uCoz közösségi eszköztár egy olyan eszköz, amely megadja a felhasználóknak a bejegyzések, oldalak és információk megosztását és tetszikelését az olyan közösségi hálózatokon, mint például a Facebook, Twitter, Google+ és Linkedin. Segítségével a látogatók egy kattintással tetszikelhetnek és megoszthatnak tartalmakat a te weboldaladról!


Válasz: A Közösségi eszköztár engedélyezéséhez menj a Vezérlőpult -> Beállítások -> Közösségi eszköztár oldalra, és a Kiválasztás nevű legördülő listából válaszd az Engedélyezve elemet.


Válasz: Mivel a Közösségi eszköztár a uCoz által van kifejlesztve és közvetlenül integrálódik a weboldallal, számos előnyös különbséggel rendelkezik a weboldaltulajdonosok számára:
  • Stresszmentes beállítás és telepítés. Felejtsd el a megszámlálhatatlan sablonokat és bonyolultságokat, melyek a harmadik felektől származó szolgáltatások használatával járnak együtt. A Közösségi eszköztár telepítése és konfigurálása egy egyszerű folyamat, melyhez nem szükéges bármilyen programozási nyelvet ismerni. Kevesebb, mint 5 percbe telik az egész!
  • Integrálódás a uCoz-zal. A legtöbb harmadik felektől származó eszköztől eltérően a uCoz Közösségi eszköztár nem csak közösségi gombok készlete. A Közösségi eszköztár úgy lett megtervezve, hogy a uCoz rendszerhez megfelelően működjön. A teljes rendszer ismeretével rendelkező fejlesztők úgy készítették el az eszköztárt, hogy az a weboldalad tökéletes bajtársa legyen!
  • Klassz kiegészítő eszközök. Ahogy a fentiekben is elmondtuk, a Közösségi eszköztár ugyanakkor számos kiegészítő funkciót tartalmaz, mint a kereső, könyvjelző és a honlap barátai blokk.


Válasz: A Közösségi eszköztár beállításaiban (Vezérlőpult -> Beállítások -> Közösségi eszköztár) kiválaszthatod az eszköztár alapértelmezett helyzetét — nyitottad vagy csukottat. Ugyanakkor elrejtheted azt bizonyos felhasználói csoportok számára a csoportok jogainak beállításaiban.


Válasz: A Lájk gomb megadja a látogatóknak a lehetőséget, hogy lájkoljanak egy oldalt bármilyen mennyiségű közösségi oldalon, a lájkok pedig meg vannak számlálva és megjelenítve az oldalon. A Megosztás gomb megadja a látogatóknak a látogatott oldal megosztásának lehetőségét a közösségi oldalakon.


Válasz: A uCoz logója az alapértelmezetten megjelenített logó, de kicserélhető. A honlaptulajdonosok feltölthetik saját ikonjukat az eszköztár beállításaiban: Vezérlőpult -> Beállítások -> Közösségi eszköztár -> Ikon:Válasz: A beállításokban (Vezérlőpult -> Beállítások -> Közösségi eszköztár) megtalálhatod a közösségi hálózati gombok listáját. Egy közösségi hálózat elrejtéséhez vedd le a pipát az adott ikon alatt levő jelölőnégyzet alól.


Válasz: A Közösségi eszköztár a közösségi gombok mellett egy dinamikus keresőt nyújt, elérhetővé teszi a látogatók számára a bizonyos oldalak hozzáadását a könyvjelzőik közé, így később újra megtekinthetik az oldalt, valamint ugyanakkor megadja a Honlap barátai blokk megjelenítésének lehetőségét is.


Válasz: Amennyiben csak bizonyos felhasználói csoportok számára szeretnéd megjeleníteni a közösségi eszköztárat, menj a Vezérlőpult -> Felhasználók -> Felhasználói csoportok -> Az összes csoport jogainak beállítása oldalra, és a Közösségi eszköztár kategória alól válaszd ki a kívánt csoportokat.


Válasz: A probléma orvosolásához be kell illesztened az $ADMIN_BAR$ rendszerváltozót az összes sablonban (Vezérlőpult -> Külalak szerkesztése). Ezután a Közösségi eszköztárnak meg kéne jelennie az összes oldalon. Teszt céljából előbb próbáld meg beilleszteni a változót a Honlap oldalai sablonba: Vezérlőpult -> Külalak szerkesztése -> A honlap oldalai.


Válasz: Jelenleg sajnos nem lehetséges a Webáruház és Videó modulok bejegyzései között keresni a Közösségi eszköztár beépített keresőjén keresztül. A honlaptulajdonosoknak a modul keresőjét kell használniuk a modulok számára ($MODULE_SEARCH_FORM$).