Ebben a kategóriában vagy: Oldalszerkesztő | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: Igen. A fájlokat feltöltheted a Fájlkezelővel, vagy FTP-n keresztül.


Válasz: A látogatókat átirányíthatod META tag-ekkel vagy JavaScripttel. A módot a HTML útmutatóiban olvashatod.


Válasz: Igen, annak ellenére, hogy nem támogatjuk a „.htaccess” fájlt, lehetőséget nyújtunk, hogy személyes #404 (a fájl nem található) hibaoldalt hozz létre. Ehhez egyszerűen csak fel kell töltened a saját 404.htm-nek nevezett oldalad a honlap gyökérkönyvtárába FTP klienssel vagy a Fájlkezelővel (a link a Vezérlőpult főoldalán van).

A saját 404-es oldalad a HTML ismereteidnek függvényében teljesen személyre szabhatod.
* a gyökérkönyvtár az a hely, ahová a Fájlkezelőbe lépve közvetlenül jutsz.


Válasz: Menj a Vezérlőpult -> Oldalszerkesztő -> A honlap oldalainak vezérlésébe és ott találod a létrehozott oldalak listáját. Kattints az „Eltávolítás” ikonra (piros kereszt) és erősítsd meg az eltávolítást.


Válasz: Menj a Vezérlőpult -> Oldalszerkesztő -> A honlap oldalainak vezérlésébe, és ott találod a létrehozott oldalak listáját. Kattints a „Változtat” ikonra, és változtasd meg az oldal megjelenő nevét.


Válasz: Vezérlőpult -> Beállítások -> Általános beállítások.


Válasz: Visszaállíthatod a sablont az „Eredeti sablon visszaállítása” opcióval, ami a Honlap stílus -> Külalak vezérlése alatt található. Ha minden sablont egyszerre vissza akarsz állítani, kattints a Főoldal -> Általános beállításokban a Honlap stílusa mellett a „A jelenlegi design használata minden alkalmazott modulban.” jelölőnégyzetre, majd alul a Mentésre.


Válasz: Dinamikus oldalból annyit hozol létre, amennyit csak akarsz. A feltölthető statikus oldalak száma a tárhelyed méretétől függ.


Válasz: Nem lehetséges engedélyezni sem kommenteket ilyen oldalakon, sem értékelni, vagy más interaktív elemeket használni. Használj egy olyan üres modult, amit korábban még nem használtál.


Válasz: Ilyen esetben általában segít, ha törlöd a böngésződ gyorsítótárát (az átmeneti fájlokat).


Válasz: Nem. Ezeket olyan dinamikus oldalakon használhatod, amelyek megengedik ilyen kódok futását. A $CODES$ nem működnek statikus oldalakon. Általában csak egyszerű szövegként jelennek meg.