Ebben a kategóriában vagy: Fórum | Minden kategória

Ugrás: vagy
 


Válasz: A fórum sok ember kommunikációjának egy remek és kényelmes formája. Beszélj bármiről, ami érdekel. Felteheted a kérdésedet a fórumban, és a többi fórumtag válaszol rá. Ezek a hosszú eszmecserék tartják fenn a fórumot.


Válasz: A fő különbség, hogy más fórumokra különféle szkripteket kell telepítened. Ez azt jelenti, hogy rendelkezned kell egy kiszolgálóval, ami támogatja a PHP-t vagy a CGI-t. Rendelkezned kell továbbá a szükséges telepítési ismeretekkel, valamint ezeknek a szkripteknek a beállításaihoz és kezeléséhez szükséges ismeretekkel.

A uCoz fórum modulja néhány egérkattintással telepíthető. Ráadásul a uCoz Fórum moduljának funkciói néha még jobbak is, mint a fent említett egyéb fórumokéi.


Válasz: Igen. Csak az Oldalszerkesztő és a Fórum modulokat kell aktiválni, majd csinálni egy beléptetőoldalt a fórumra mutató linkkel, vagy beállítani az átirányítást: Vezérlőpult -> Beállítások -> Általános beállítások -> Átirányítás ide a főoldal megnyitásakor


Válasz: Más fórumok adatbázisának átköltöztetése nem lehetséges. Elméletben persze meg lehetne csinálni, de olyan sok különböző fórum szoftver van és ezek verziói, emellett csak olyan kevés ember akarja ezt a uCozra költöztetni, hogy egyszerűen nem érné meg a ráfordított időt a konverter elkészítése.


Válasz: Menj a Vezérlőpult -> Fórum -> Fórumok beállításai oldalra. A létező fórumokat és részegységeket ott láthatod. Új részegység vagy fórum létrehozásáre kattints, a „Részegység hozzáadása” vagy a „Fórum hozzáadása” gombra.


Válasz: A Fórum modulnak ebben a verziójában az új üzenetek témái legfelül jelennek meg. Ezek felirata: „Vannak új üzenetek”. A régi témák új üzenetek nélkül közvetlenül a témák új üzenetekkel után találhatók. Ezek felirata: „Nincsenek új üzenetek.”


Válasz: Igen, az informátorok segítségével.


Válasz: Próbáld meg az „Összes üzenet olvasottnak jelölése” gombot használni.


Válasz: Egy bizonyos témát visszaállítani nem lehetséges, csak az egész fórumot, ha készítettél róla korábban biztonsági mentést.


Válasz: Az üzenetek csak korlátozott ideig szerkeszthetők. A napok számát a Fórum modul beállításaiban lehet megszabni.


Válasz: Ellenőrizd a „Ne növeljük a felhasználók hozzászólásainak számát” menüpontot a Fórum modul -> Fórumok beállításaiban.


Válasz: Ezeket az információkat csak adminisztrátorok láthatják. Ha nem akarod, hogy megjelenjenek, személyre kell szabnod a fórum „Bejegyzések kinézete” részét a sablonban.